Ja e fejuara e Labit me bark të fryrë (FOTO)

Labi do të vazhdojë aventurën e tij me emisionin ‘Një kafe me Labin’ por në një televizion tjetër.

U spekulua se Labi dhe e fejuara e tij do të bëhen prindër e një foto që ata kanë postuar në rrjetet sociale ka shtuar edhe më shumë dyshimet.

Në foto shihet barku më i fryrë i Qëndresës duke na bërë të mendojmë se ajo mund të jetë shtatëzënë me të vërtetë./10minuta/